Alien Sex :videonettprat

En ukjent følelse kom over meg, så hun løp hennes negler nedover ryggen min, etterfulgt av en følelse av hennes lange krøllete hår kjører over kroppen min. Hun var min aphrodisiacal avhengighet. Bare lukten av hennes parfyme var intoxicatingly forskjellige. Hennes kontakten var som ingenting jeg noensinne hadde opplevd. Utover dyrisk, hun kjente ingen grenser. Jeg slaver kroppen min til henne hver brennende ønske. Hun er som en slags eksentrisk utenomjordisk. Hennes salig omfavne var en ut av denne verden opplevelse. Besatt av henne form av å tilbe kroppen min, en dyp usikkerhet vokste i meg, forlater en relevant spørsmål ubesvart; Hvordan kunne jeg finne en måte å gjengjelde denne høy kaliber nivå av ecstasy?

Du vet veldig godt at din lille sex rutine som du har gjort i fortiden, vil være utilstrekkelig. Det siste du ønsker, er å la henne misfornøyd eller feilaktig kategorisering du som gjennomsnittet. Best sex som du vil ha i hele ditt liv vil føle deg ut av denne verden. Gjennom min bemerkelsesverdig og bisarre seksuelle reisen jeg har kommet til å innse at god sex, god sex og dyrisk sex, selv om det hyggelig, er ikke seksuell Nirvana. Det øverste seksuell opplevelse er noe som jeg har døpt Alien Sex. Det tok meg omtrent sytten år og tusenvis av orgasmer til å oppdage det. Men jeg fant det, utforsket det og jeg er klar til å dele den med deg. Det er en uunnværlig del av odyssey å mestre din seksualitet.

Så hvordan kan du gjengjelde?

Svaret på det er ganske enkelt; Det handler ikke om hva du gjør, det er HVORDAN du gjør det. Alle prøver å finne ut hva å gjøre og å anvende det de lærer som best de kan. Knapt noen fokuserer på HVORDAN. HVORDAN, for eksempel, er det ikke bare om å gripe tak i henne juling i doggy style. HVORDAN, er den måten du ta tak i det, hvor og hvor sterk du holder på det. HVORDAN er bevisst overføre gjennom kroppsspråk hvordan du føler deg om den andre personen ved hjelp av seksuelt eksentrisk atferd.

År siden, gikk jeg ut med en fransk Kanadisk jente som elsket å motta massasje i seng. Mens de fleste menn ville ha bare gjort sitt beste for å massasje, jeg tok det et skritt videre, å perfeksjonere HVORDAN. En av mine venner tilbake så var det en massasje terapeut, og jeg spurte ham Om han kunne gi meg et lynkurs på massasjer og erotisk stimulering.

Tilbakemeldingene fra min nye funnet touch var bedre enn jeg forventet. Ikke bare gjorde hun liker det, sa hun til meg; «Ingen mann har noen gang fått hjertet sitt til å tilfredsstille meg som du gjør. Jeg har hatt menn elsker meg før, men de hadde ikke legger noe innsats i HVORDAN de uttrykte at kjærlighet». Hennes reaksjon var så fantastisk, det gjorde meg lyst til å utforske temaet. I de følgende årene, jeg gradvis brukt min personlige touch til ethvert aspekt av seksualiteten. Målet mitt er skiftet fra «hva» for å «HVORDAN». Hvordan kan jeg spise henne som en mester? Hvordan kan jeg ta henne i uforglemmelig måter?

HVORDAN er forskjellen mellom å være unntak som vil gjøre henne avhengige av deg eller rett og slett «en av mange forutsigbar og generisk menn hun hadde». Det handler ikke bare om å lære freaky posisjoner, det handler om å sette merke på dem. Spesielle touch som vil gjøre henne til å tenke eller si høyt; «Denne fyren er annerledes». HVORDAN er hele tiden å tenke i form av; Hvilken måte kan jeg ta henne som vil få meg til å skille seg ut fra alle andre menn? Hvordan kan jeg uttrykke min seksuelle selvtillit forskjellig fra andre menn til å bli hennes one-of-a-kind Fremmede fiksering?

Her er noen ideer for å hjelpe deg ut

Touch

I stedet for å være pornographically forutsigbar, prøv å integrere sensualitet, romantikk og kjærlighet i måten du berører. Avstand deg fra den mekaniske teknikker for å røre en kvinne. Streve for andre singelen. Går for hennes bryster? I stedet for aggressivt å angripe dem, være sensuell, omfavne dem, erte dem og eskalere opplevelser. Du har så mange «verktøy» til å jobbe med; tungen, lepper, tenner, nese, hender og øyevipper. Å være til stede og bruke «verktøy» til sitt fulle potensial til slutt vil kjøre henne gal.

Din Stemme

For de fleste av oss, gud ga oss en stemme. Det er ikke bare hva du sier, det er den stemmen du bruker og hvor sterkt du formidle hva du føler. Det er forskjellen mellom å si: «Kjære, jeg elsker deg kurvene» på en normal tone og vocalizing det på en annen måte gjennom å vedta en sensuell tone kombinert med et lidenskapelig blikk. Hvordan du formidle dine ord vil være medvirkende til din suksess. Ved å velge de riktige ordene er like viktig. Vi undervurdere kraften av ord og stimulering de kan gi til de kvinnelige fantasi. Ved å nøye velge ditt ordforråd og manicuring din tone, vil du uunngåelig dytte henne over kanten.

Din Bevegelse

Har du noen gang sett hvordan Kaukasisk mann bevege seg i seng i forhold til Svarte og Latinos? Kaukasiere generelt ikke integrere rytme og sjel i sin bevegelse. Kaukasiere er robot og skarp, mens andre raser har mer flyt, aktivt bruker sine hofter og skuldre. Hvis vi etterligne deres bevegelser og tilnærming sex som rytme i harmoni, vil du oppnå en større forbindelse med vår partner. Ytterligere å styrke den generelle ytelsen og skille deg fra de fleste menn. Så gyrate, lidenskapelig synkronisere, flyter sammen og nyt overlegen seksuell symbiose.

Alien Sex er å utnytte alle eders Gud gitt eiendeler og implementere dem gjennom tilstedeværelse og personlig merkevarebygging. Det er en kulminasjon av alle de små tingene du gjør svært godt. Alien Sex er å finne en måte å være sensasjonelt unik, distansere deg så langt som mulig fra predictabilities av konvensjonelle sex. I motsetning til populær oppfatning, det er ingen rett eller gal måte å ha sex, bare DIN VEI. Inkluderer din corky, vilt, dyrisk side til din elskov. Ikke føl deg forpliktet til å passe i den seksuelle mold som samfunnet har satt ut for deg.

På et siste notat, jeg avslutte med et sitat fra Tony Bentley; «Hvis en mann kan ha en kvinne seksuelt virkelig har – han trenger ikke å kontrollere hennes ideer, sine meninger, hennes klær, og hennes venner, og med hennes andre elskere». Godt sagt Tony, godt sagt.