9 Tips Om Hva Kvinner Ønsker I Et Forhold :videonettprat

Forskning viser at de fleste menn har helt ingen anelse om hva kvinner ønsker i et forhold. Er du en av dem? Akkurat nå, kan du bli forvirret av hva som er din kvinne tenker akkurat nå. Det er ikke lett å forstå en kvinne til tider. Imidlertid, hvis du vet hva kvinner vil ha, å elske dem aldri kan bli noe lettere. En verden av kvinner er signifikant forskjellig enn den verden menneskene lever i. Det er grunnen til at mange menn tror at kvinner er de mest gåtefulle og kompliserte vesener noensinne har eksistert på Jorden. Til tider, kvinner gjør / ikke gjør kaste menn til fullstendig lammelse av ikke å vite hva du skal gjøre. Å vite hva kvinner vil ha fra sine menn, er avgjørende for et vellykket forhold til kvinner. Du bare rett og slett trenger å forstå kvinner!

Hva gjør kvinner ønsker i et forhold?

Jeg er enig at alle kvinner er unike kreasjoner av Gud, og hver og en av dem skiller seg fra en annen i form av fysiske, mentale og følelsesmessige aspekter. Men generelt, de søker om det samme hos menn, spesielt til en som de vier resten av deres leve med! Her er noen:

1. Følelse av sikkerhet. Enhver kvinne trenger en hard, maskulin skjød å lene seg på, til å stole på. Denne tenkningen var gått ned generasjoner siden, når menn blir ansett for å være familiens brød vinner. Selv om kvinner i dag er mer uavhengige, de fortsatt bære den vesle av tillit natur med dem, ubevisst. Så, være avgjørende i store problemer, men gjør henne for å ha noe å si når det kommer til trivielle beslutninger.

2. Stabilitet. Kvinner elsker en balansert liv, og en følelse av sikkerhet. Det er ok å holde henne gjette så lenge det ikke er for omfattende. Kvinner som ikke ønsker hennes mann for å holde på å reise rundt og vanskelig å få tak i i tider med vanskeligheter.

3. Bekreftelse. Hun ønsker å bli behandlet som en individ, ikke objekt. Hun elsker det øyeblikket da hennes mann forteller henne at hun betyr noe i livet hans.

4. Troverdighet. Hvis du ikke er troverdig i hennes øyne, kan du like godt glemme forholdet. Kvinner vil ha menn som er helt åpne for dem, noe som betyr at ingen skjulte og mørke hemmeligheter mellom begge. Hvis du er uærlig, du er å sette forholdet i fare.

5. Personlige plass. Etter at hun er gift, eller knyttet til deg, husk at hun ikke leve livet ditt. Hun er fortsatt rett til sine egne hobbyer eller gå til hennes foretrukne skjønnhetssalong!

6. Barn. Dette er avhengig av at kvinnen at du er med. Noen kvinner foretrekker å oppdra et barn med deg, mens andre foretrekker å ikke gjøre det. Du må finne det ut!

7. Trofasthet. Dette er ekstremt viktig. En mann som ikke er lojale mot en kvinne ikke ville tjene henne tillit. På samme måte, en mann som bare skal gifte seg med kvinnen som inspirerer ham til å oppføre seg som dette. La oss kjøre en test. Når du er i et kjøpesenter med din kvinne, er det grunn til ikke å betale oppmerksomhet til andre kvinner på grunn av at du er med din kone? Eller er det fordi du bare uinteressert i andre? Hvis din svaret er det siste, så gratulerer, du har funnet ditt liv partner!

8. Takknemlighet. Kvinner ønsker menn å betale apt oppmerksomhet til dem, og være takknemlig for å ha henne.

9. Kjærlighet og vennskap. Nå her er trenden. De fleste kvinner ender opp med å gifte seg med hennes beste «spesielle» mannlig venn. Beste venner kunne snakke om alle emner og gi henne konstruktive meninger. Hva en «spesiell» venn kan gjøre er å på toppen av det beste venner kan gi henne, men også gir henne en følelse av romantikk. Sjansene skyrocket hvis du har disse egenskapene.

Dette er hva kvinner vil ha ut av et forhold. Er ikke disse ligner det du leter etter i et forhold også? Alle de beste i å finne din fair lady!