8 Tips for å Varme Opp Din Kjølig Forhold :videonettprat

Forholdet tips for å unngå kule av forholdet.

1. Hver dag er det Valentine « s Day: Kjærlighet er et ritual. Stemme magisk, «jeg Elsker Deg» hver dag, hver morgen, og hver kveld før du går til sengs. Jo mer du praktiserer dette ritualet, mer intime din kjærlighet livet blir. Fortell din partner hva som interesserer deg mest og hva du liker best. For eksempel, hvis din partner er en fanatiker musikk tilhenger, få billetter til konsert for ham/henne. Hvis han/hun liker å se på romantiske filmer, se på med ham/henne av og til. Gjør dette på eget ansvar og vilje. Kan du opprette din partner drømmer.

2. Gjør soverommet Varm: Menn setter pris undertøy som de er «visual» vesener. Så menn, snakk med din kvinne opp i løpet av dagen, det er hvordan de fleste kvinner foretrekker. Men, hvert par er ulike. Så, du trenger for å finne en formel som fungerer best for deg og din partner.

3. Fysisk Interaksjon: Studier viser at lykkelige par vanligvis kommuniserer med hverandre via øye kontakter, snakker i en myk tone, og også ved å utnytte ulike kroppen språk. Et kjølig forhold kommer vanligvis av når par gifter seg, er å sette en avstand mellom seg. Samhandle ofte. Se på ham/henne med varme øyne og fysisk kontakt med hverandre ofte.

4. Lever Livet Ditt Med Lidenskap: Hva holder du deg spent og lengsel etter i morgen er når du lever ditt liv med lidenskap. Hvis du lever livet ditt uten energi og entusiasme, hvor varmt kan forholdet være? Mer sannsynlig for meg at du har et kjølig forhold.

5. Utvikle Din Åndelighet: Praktisere et ritual sammen. Et ritual er noe som du gjør religiøst ved et bestemt intervall. Gjøre noe som kan øke din åndelige nærvær. Dette kan være å gjøre en bønn sammen, meditere, eller det kan være så enkelt som å lese en motiverende bok. Fordi kjærlighet er immaterielle, åndelig forbindelse er det svært viktig å varme opp et kjølig forhold.

6. Virtualisere en varm forhold: Virtualisering betyr at du ikke bare kan se din drøm forholdet i ditt sinn, vil du faktisk føle at det skjer. Hold øynene lukket og føle varmen av ditt forhold. Gjøre det klart hva du ønsker. Klarhet er makt. Du må omprogrammere tankene dine og løft dine forventninger. Virtualisering setter resultatene i forkant av tid og gjør ditt sinn gå etter det du ønsker i ditt forhold. Som det sies i Nevro-Lingvistisk Programmering, «Hvis du ikke kan se at det skjer i ditt sinn, kan du ikke se det som skjer i det virkelige liv».

7. Velger du å føle deg glad: Det er mange ting som skjer i livet som vi ikke kunne styre. Men vi har valg å være lykkelig. Gå tilbake til barndommen. Gjøre gale ting sammen og le sammen. Så hva Masters og Johnson sitert, «god sex er som to barn under ark». Dette er avgjørende for å hindre en kule av forholdet.

8. Vær deg selv: Vi har en tendens til å vise forskjellige personligheter til ulike mennesker i livet ditt. Men, du trenger for å kle av at masken foran din kjære. Ikke behandle hver dag som Halloween. I stedet, behandle det som Valentine « s!