Å føle deg som ditt forhold er i en rute? Så la solen i!

Liker du ikke lukten av frisk, skarp luft? Spesielt om morgenen? Min favoritt måte å nyte det er å ta korte turer rundt nabolaget mitt.

Når jeg gikk en tur den andre dagen, kunne jeg ikke unngå å legge merke til påvirkningene av alle de tunge høstregnene Memphis har opplevd nylig.

Himmelen er malt med gråtoner. Mest synlig, fortauene og gatene er fulle av resterne av en gang levende høstblader, overvunnet av vind og regn.

Dypt i tankene tenkte jeg på hvor ofte vi tillater regnfeller i livet å overskyke glødens sollys i våre relasjoner?

Mitt gjetning er altfor ofte.

Vi «voksne» har en tendens til å ta oss selv for alvor. Vi tillater bekymringer og livstrykk: regninger, arbeidsansvar, kjøring av husholdninger etc. for å suge humor og latter rett ut av våre relasjoner. Så, hvis du føler deg som om du og partneren din har vært i rusk i det siste, er mitt råd å la solen gå!

Gjør det et poeng å finne smilet ditt igjen – det savner deg! Min faste oppfatning er at vi drastisk undervurderer den helbredende kraften latteret bringer.

Finne solskinnet

 

Så Mr og Mrs Serious, her er bare noen få morsomme forslag som vil hjelpe deg med å oppdage din glede igjen:

Start en putekamp
Se en favoritt komediefilm, eller hold konsert sammen
Trekk ut gamle videregående årsbøker eller fotoalbum, og ta en tur ned i minnet
Hvis du har små barn, se dem på spill. Barnas latter er smittsom
Spill et spill Twister
Slå på radioen, og rykk pengene dine!
Ha en våpenkamp
Logg på nettsteder som Flickr eller YouTube for å nyte humoristiske bilder og videoer

Avsluttende tanke

 

Forhåpentligvis vil disse ideene overbevise deg hvor viktig glede er for helsen til forholdet ditt. Så gå, finn det moro, og opplev den helbredende varmen som skinnets solskinn bringer.

Når var den siste gangen du og din partner likte en god, hjertelig latter sammen? Vennligst del dine erfaringer med oss ​​ved å kommentere nedenfor.