Vokser fra hverandre? Slik lager du større intimitet

Det er en bekymring de fleste par griper med på et tidspunkt under deres forhold.

Uansett alder, inntekt, etnisitet eller status, står nesten hvert par overfor frykten de vokser fra hverandre i stedet for tettere sammen.

Faktisk, mange mennesker våkner en morgen for å oppdage at personen som sover ved siden av dem, har blitt nesten som en fullstendig fremmed.

«Vi lever sammen som romkamerater» er en frustrasjon jeg hører ventet altfor ofte.

Når det er sagt, er det allerede et hav av råd tilgjengelig angående spørsmålet om økende intimitet.

Det er imidlertid en metode som mange overser. Det er en enkel strategi som ikke bare vil resultere i dypere intimitet, men også gi en følelse av hensikt og glede.

Så hva er denne mirakelstrategien? Det er rett og slett handlingen til (som et par) å være til tjeneste for andre.

Nå skjønner jeg at det kan være øye rullende, men sannheten er at når du konsentrere deg om å hjelpe andre, har du en tendens til å komme tilbake langt mer enn du gir.

Mange par som tjener eller frivillig sammen hevder at deres relasjoner styrkes på grunn av deres forpliktelse til et høyere formål.

Vurder disse eksemplene på fordelene ditt forhold vil motta ved å tjene til støtte for en edel sak:

Det gir deg både et mål som er større enn at du skal trives. Som et resultat vil du bli trukket nærmere av din felles interesse, deltakelse og lidenskap for å oppnå samme formål.
Å hjelpe andre uheldige har en tendens til å sette våre egne liv og relasjoner i perspektiv. Mange par innser den rene dårskapen i å ta hverandre for gitt.
Du oppdager nye dimensjoner i hverandre. Par observerer ofte kvaliteter, ferdighetssett og evner som deres kompiser har, som kanskje har gått ubemerket i deres daglige liv. Denne følelsen av funn er spennende – og sexy!
Din respekt for hverandre vokser. Hvis du ikke er forsiktig, vil gjensidig beundring vokse mellom deg fordi du går ut av din komfortsone for å gjøre en forskjell i verden.

Forhåpentligvis begynner du å innse verdien av hvordan servering andre kan forbedre forholdet ditt og skape den dypere intimiteten du fortjener.

Bunnlinjen er, når du bestemmer deg for å hjelpe andre, hjelper du deg selv – og større intimitet er bare toppen av isbreen av mange fantastiske fordeler du vil motta.

Høres ut som en vinn-vinn-situasjon for meg!

Hvis du har noen tanker, meninger eller kommentarer, vennligst del med oss ​​ved å kommentere nedenfor. Også, hvis du fant dette innlegget nyttig, dele det og send det videre!