Han lovet å endre hvis du kommer tilbake sammen

Ahhh, endre. Hvis bare han ville endre dette eller hun ville endre det, så kunne hele forholdet ditt være en lykkelig, eller så mange mennesker synes å tenke. Et av de største problemene i et forhold er ideen om at alt vil bli bra hvis bare en eller to ting kan endres. Hva skal du gjøre hvis han lovte å bytte om du vil komme tilbake sammen, skjønt? Skal du gjøre det?

Vel, som med de fleste ting er det ingen riktig svar, det avhenger vanligvis av hver person i forholdet og hvor mye de er villige til å gjøre for å forbedre ting. Men i de fleste tilfeller er dette ikke den beste typen situasjon.

Du ser, til de virkelig rammer bunnen, er noen få villige til å gjøre det som trengs for å få ting til å fungere. Det er veldig enkelt å se feil i partneren din, det er den enkle delen, er det ikke? Vi alle elsker å påpeke feilene våre partnere har.

Men det er mye tøffere å se og innrømme til våre egne mangler, enn si gjøre endringer i disse manglene. Jeg er ganske sikker på at vi alle vet dette fra vår egen erfaring, ikke vi?

Av den grunn er det ikke så sannsynlig at du burde komme tilbake sammen med ham på ideen om at han lovte å endre seg hvis du vil komme tilbake sammen. Han kan virkelig bety det, men i de fleste tilfeller vil han følge med.

Han kan kanskje vite det og forsøke å manipulere deg, eller han kan ha overbevist seg selv om at han vil forandre seg, men i virkeligheten har ikke styrke til å gjøre det som må gjøres.

Av begge grunnene bør du etter min mening ikke ta ham tilbake til han har gjort endringer. Hvorfor la han komme tilbake under de falske løftene, når du faktisk er i et maktsted for å hjelpe ham å bli mannen han vil bli?

Anta i et minutt at han virkelig ønsker å forandre seg og bli en bedre mann, kanskje han bare trenger riktig incitament. Ikke tenk på dette er en utpressing, og ikke gjør det en, i stedet (hvis du selv elsker ham og vil ha ham tilbake), hvorfor ikke bruk dette som en mulighet for ham å se at han trenger å gjøre endringer før du vil han komme tilbake?

Ved å gjøre ham til å gjøre endringer først, i stedet for å la ham komme tilbake først enn å gjøre endringer, gir du ham et reelt incitament.

Se på det på denne måten: Hvis han virkelig ønsker å gjøre endringer, hjelper han ham ut ved å gi ham et incitament fremfor å bare ta ham tilbake, og hvis han egentlig ikke har noen planer om å endre og bare forteller deg hva du vil høre det Du tar ham tilbake, og du sparer deg mye smerte.

Det er til slutt opp til deg, men mange vil si stort sett alt for å få sin egen vei. Med mindre du liker å gå over samme bakke igjen og igjen og aldri komme overalt, kan du bruke denne tiden som en måte å hjelpe ham til å bli den mannen du vil ha, det beste du får.

Hvis han lovte å bytte om du vil komme tilbake sammen, burde du? Nei, jeg tror det ikke, men bare du kan ta den beslutningen.