Lær hvordan du positivt bruker loven om attraksjon for å manifestere din livspartner

Hvor pålitelige er disse resultatene? Tross alt, i en elektronisk undersøkelse kan folk si hva de vil. De foretrekker kanskje ikke å innrømme at de møtte sin partner online, kanskje unødvendig følte seg flau for at de ikke kunne «finne» noen i det virkelige liv. På den annen side er en anonym undersøkelse nettopp stedet der folk skal føle seg komfortable og innrømme nesten alt. Det er ikke noe incitament til å lyve som det kan være med ansikt til ansiktintervjuer du kanskje prøver å imponere på.

Resultatet

Virkelig liv trumper den virtuelle verden som en måte å finne en kompis på. Som nevnt i artikkelen, ville «de aller fleste mennesker (92 prosent) helst presentere sin nye elsker til foreldrene deres enn endre deres forholdsstatus på Facebook … [og] de vil heller låse øynene med noen over et rom for første gang enn å motta en vennsforespørsel på Facebook. »

Tilsynelatende har Sør-Stillehavssangen, «Some Enchanted Evening» (med lyrikken, «… du kanskje møter en fremmed, over et overfylt rom») fortsatt sving blant dagens spirende romantikere, akkurat som det gjorde på 1950-tallet.

Hvis du leter etter et nytt og mer tilfredsstillende forhold, kan det være best å holde øynene dine åpne for de rundt deg i stedet for å rulle gjennom en datingapp. Du vet aldri hvem du kanskje ser.