Hjerteknust? Oppdag denne uregelmessige måten å takle

Jeg leste en gang at det er som å forsøke å tåle en hingst å takle hjertepause. Følelsen av vondt, sinne, frykt og skuffelse gjør at vi ofte føler at vi har mistet all kontroll over livet vårt.

Men blant alle de andre gode strategiene som hjelper oss med å takle, er det en metode som ofte overses: handlingen om å skrive om hva vi føler. Vanen med journaling.

Gitt, journaling vil ikke være for alle, men vær så snill å prøve det før du diskonterer de mange fordelene du får.

Her er noen av de store fordelene som journaling kan gi:

Journaling er lett tilgjengelig for nesten alle, og kostnaden er svært liten. Det spiller ingen rolle om du bruker vanlig penn og papir, en spiral notatbok, en fancy journal eller din datamaskin, journaling er en aktivitet du kan begynne akkurat nå.
Når du skriver ned dine følelser og frykter, er det du faktisk står overfor, som kan hjelpe deg med å gå videre.
Journaling kan hjelpe deg med å avdekke andre viktige detaljer om forholdet du ikke skjønte før.
Å skrive om din oppbrudd kan også gi deg større klarhet om hva som gikk rett og hva som gikk galt i forholdet.
Skriftene vil gi deg et sunt utløp for å uttrykke dine følelser av vondt og sinne.
Journaling er en fin måte å begynne eller avslutte dagen ved å holde fokus på hva som er viktig i livet ditt.

Igjen, hvis du aldri har beholdt en journal før, kan det virke merkelig og vanskelig i begynnelsen. Mange synes det er nyttig å skrive som om de snakker til en veldig kjær venn eller fortrolige. Hvis du fortsetter, kan du bli overrasket over hvor viktig journalføring kan bli i ditt liv.

Til tross for det du kan føle akkurat nå, kan du helbrede fra hjertebrudd og fortsette med livet ditt. Magic of Making Up er en relasjonsguide som også inneholder gode strategier for å takle hjertebrudd for å kunne gå videre fra forhold som er avsluttet. Besøk den offisielle nettsiden for å få mer informasjon.

Til slutt, hva er dine tanker om fordelene ved å skrive ned dine følelser? Vennligst del dine følelser og meninger med oss ​​ved å kommentere nedenfor!