4 sunne måter å helbrede fra hjertebrudd

Ditt forhold er avsluttet. Nå må du håndtere smerten av et knust hjerte. Dessverre forsøker mange mennesker å takle sin smerte ved å bruke metoder som har en tendens til å gjøre deres nød enda verre. Noen eksempler på denne typen oppførsel er:

misbruk av alkohol eller rusmidler
seriell sengen hopper
trekke seg fra familie og venner

Dette trenger imidlertid ikke å være din historie. Du kan helbrede fra et ødelagt hjerte og komme gjennom opplevelsen en mye sterkere person. Det kan være vanskelig å tro akkurat nå, men det er sant.

Følgende fire sunne strategier vil ikke bare bidra til å lindre smerten din, men gir deg også håp om at du kan finne så unnvikende akkurat nå.

Gi deg selv tillatelse til å sørge. Grieving er ofte en del av prosessen med å gjenopprette fra en oppbrudd. Så ta så mye tid som du trenger for å sørge for tapet ditt.
Tillat deg å lene deg på familie og venner. Husk at familie og venner elsker deg og ønsker å støtte deg gjennom denne vanskelige tiden. La dem.
Latter. Jeg er en stor troende i latterens helbredende kraft. Når du begynner å føle deg nede, ring opp en gammel venn og nyt reminiscing om fortiden. Se en favoritt komedie du finner morsom. Poenget er å la deg gå og oppleve en av naturens beste håndteringsmekanismer. Du vil bli overrasket over hvor raskt du begynner å føle deg bedre.
Gjenoppdag hvem du er. Nå som du er singel igjen, ta anledningen til å bekrefte identiteten din, bortsett fra å være i et forhold. For eksempel, ser på alvor å ta opp hobbyen du alltid har vært interessert i. Lær et nytt språk. Gjør mer reiser. Starte et firma. Poenget er å huske livet ditt er fullt av uendelige muligheter.

Til slutt, til tross for smerten du kan føle nå, vil det ikke vare evig. Ved å bruke copingstrategier som de som nettopp er beskrevet, kommer helbredelse for ditt ødelagte hjerte til å komme.

For å finne enda mer informasjon om hvordan du skal takle hjerteferd, vennligst besøk The Magic Of Making Up. Til tross for tittelen inneholder dette programmet, av forfatteren T. W. Jackson, gode råd om hvordan du kan fortsette med livet ditt etter en oppbrudd.