13 kvinner på politikken for utgifter på opprinnelig dato

For å få litt klarhet om hvordan rette kvinner føler om å betale på første date, kontaktet vi våre besøkende på Fb. Deres svar gikk i hovedsak inn i fire kategorier:

Det var folk som trodde mannen skulle betale …
Hvis en fyr spør en kvinne på en dag, bør han betale, men hun bør sørge for å hjelpe betale. Han burde slippe, selv på hennes vegne for å betale bare forslaget, hvis han trenger en andre dato. Når de har et par datoer, bør hun bistå sammen med utgiftene for dating.

… og de som var i konflikt med hele greia.
Jeg tilbyr å betale halvparten, men mine verste forhold har alltid vært med gutter som aksepterte. Jeg vil fortsette å gi, fordi en del av meg ofte vil bli overrasket over å bare anta at noen skal finansiere min skit, men faktisk, når de aksepterer, er det kanskje ikke et godt tegn på fremtiden. Jeg lager min egen penger, og jeg er glad for min evne til å ta godt vare på meg selv, og til og med behandle en mann hvis jeg trenger, men denne kraftige forvirrer helvete ut av meg. Jeg har ingen anelse om hvorfor gutta som vil ta kontanter min, alltid fullføre tragedier. Og feministen i meg forakter hvor fornøyd jeg er når de betaler. Jeg loathe bokstavelig talt alt om å betale regningen på første datoer. Jeg loathe tilbyr og tar. Ugh.

Men i stor grad var kvinner helt fine med å splitte sjekken …

Når jeg går på dato, tilbyr jeg å dele fakturaen eller runden med drinker. Jeg får det gjort fordi jeg synes det er viktigere å være hensynsfullt til de andres situasjoner enn å anta at en person vil sørge for og ta vare på deg. Jeg forstår hvordan det føles å leve lønnsslipp til lønnsslipp, derfor føler jeg at tilbudet om å dele regningen sier «Jeg setter pris på bevegelsen, men jeg kunne opprettholde min egen. Ikke fordi jeg vil eller vil, men fordi jeg har tilstrekkelig respekt for deg og nok selvtillit i meg selv for å vite at deling kveldsmat ikke skal bestemme resten av mitt kjærlighetsliv. «

På hvilken som helst dato, det være seg den første eller tiende, er jeg hele tiden klar til å kjøpe min del av regningen. Mye av perioden insisterer mannen på å betale, så jeg avviser ikke tilbudet, men jeg skal ta opp scenen for å hente sjekken en gang imellom. Jeg hadde blitt lært aldri å stole økonomisk på noen.

… eller siden den komplette kategorien selv.
Jeg flytter vanligvis basert på hvem som ble bedt om datoen. Hvis jeg spør en mann ut, har jeg tenkt å betale. I denne dag og alder, bør du like å date en eller flytte ut med dem i nesten hvilken som helst kapasitet, kan du ikke forvente at de får penger til å blåse på et film, putt eller kveldsmat. Når du er mannen som ber om å flytte ut, må du være mannen som forventes å betale for.

Personen som spør en annen utenfor bør kjøpe den første datoen.

Da tror jeg de skal bytte, eller bestemme hvem som betaler basert på hvem som spør og gjør strategiene.

Her er gode rase dating nettsteder og bemerkelsesverdige mennesker du vil tilfredsstille bør du elske å se det over: http://hyesingles.com for armensk chat, http://haitidating.com (fantastiske haitian kvinner), http: // pakistanilounge .com (suveren pakistanske kvinner), http://romaniakiss.com (møt rumensk jenter).