Hvordan unngå den vanligste Break Up Mistake People Make

Jeg tror de fleste vil være enige om at det å håndtere nyheter om oppbrudd kan være ekstremt smertefullt. Spesielt når en partner ikke forventer det. Det kan virke som om hele verden har blitt slått helt opp og ned.

De resulterende følelsene av desorientering, sorg og tap kan føre mange vanlige rasjonelle mennesker til å oppføre seg på svært irrasjonelle måter. Altfor ofte gjør folk den vanlige feilen med å gi seg i panikk, og de begynner å oppføre seg nesten som en stalker for å prøve å forandre sin exs sinn.

Her er noen eksempler på slike desperate atferd:

Kontinuerlig ringing eller teksting av din ex («telefon terrorisme»)
Forsøk på å gjøre din ex sjalu
Plukker kamper og provoserer argumenter
Viser opp uanmeldt i hjemmet, arbeidet eller virksomheten til din eks

Disse typer atferd er ikke attraktive i det hele tatt og fungerer sjelden. Ofte er resultatet den totale ødeleggelsen av enhver gjenværende god vilje du og din eks måtte ha hatt mot hverandre.

Det beste rådet jeg noensinne har møtt på er når du får nyheten om en oppbrudd, gi deg selv og din eks, litt trengte plass. Hvor mye tid fra hverandre er oppe for debatt. Etter min mening bør du avstå fra å kontakte din eks i minst en måned for å sikre at hodet ditt er klart. Ja, jeg skjønner at dette rådet kan være cliché, men det er solid uansett.

Personlig anbefaler jeg tid fra hverandre fordi du trenger det til å sørge for tapet ditt og reflektere over forholdet. Deretter med et klart hode kan du bestemme om du vil forfølge en forsoning eller fortsette med livet ditt.

Det viktigste å huske er å respektere dine eksters ønsker uansett utfallet.