Hvor kan du møte kjærligheten til livet ditt?

Vi møter stadig nye mennesker, i et mylder av steder. Hvilke av disse menneskene blir våre romantiske partnere, og hvilken forskjell gjør det der vi møtte? I løpet av en gjennomsnittlig dag er det trygt å gjette at de fleste av oss møter noen vi aldri har møtt før. Enten det støter på en medforhandler i matbutikken eller introduserer deg selv gjennom en felles venn, samhandler vi kontinuerlig med fremmede. Vi vil aldri se de fleste av disse menneskene igjen, men noen av disse fremmede vil bli våre venner eller til og med våre romantiske partnere.

Søket etter en partner, derimot, er et oppdrag som mange mennesker påtar seg med vilje. Online dating sites utnytte det faktum at du ikke kan stole på tilfeldige møter med fremmede for å produsere en potensiell partner. Hvis du er heldig, kan systematisk søk ​​i den virtuelle verden produsere en ekte romantisk motpart som også ser etter å finne noen akkurat som deg.

Hvilken tilnærming til å finne et forhold fører til ønsket resultat? Det er overraskende lite data om emnet, kanskje fordi forskere bare nå kan spore kamper som startet på nettet med langsiktige resultater.