6 poeng jeg innså under årlig av første datoer

1. Samtaler påvirker over meislede funksjoner.

Dating i Los Angeles tilbyr en god del av slashers «(utøver / modell, musiker / skuespiller, skuespiller / server), og mange mennesker som likevel stoler på deres visuelle utseende fra highschool til å forstyrre substantive dialoger. Det ble raskt klart at jeg foretrukket å gå bort med den intelligente, klare fyren enn den vanlige heten. Illinois anser hodene i boden, anyday.

2. Å være en ekte kvinne som bruker en god jobb, er polariserende.

Men det luker ut de dårlige som er unnerved av din suksess og bringer de gode.

3. Det er greit å gå vekk fra noe og kanskje ikke be om unnskyldning for dette.

Det er sant at den enorme kritikken av elektroniske datere – både menn og kvinner – er at de er for korte og sentrert på fysisk utseende. Selv om det er definitivt enkelt å lage folk i en app, er det også enkelt å kaste bort mye tid på å dele folk du ikke er i. Jeg gikk med mange menn som oppstod engstelig eller selvbevisst på nettet, og trodde kanskje at de var virkelig gode gutter som jeg hadde klikk med i person. Men så snart vi møtte, ble jeg vanligvis lei meg til tårer. Føler seg forpliktet til å gi dem et skudd, gjorde ikke noe av oss noen favoriserer.

4. Det er ingen slik faktor som bare å bli venner.

Etter overskriften på en dato hvor ingen amorøs fascinasjon ble etablert, men fyren var tilsynelatende interessant eller trendy, nevnte venner ofte, vel kanskje dere kan være kompis! Nei. Det skjedde aldri – og det er bra! Fikk mange venner.

5. Å snakke om deg selv er slitsomt.

Jeg foretrekker mye å spørre og høre på. Beskrive din egen personlige karrierebane igjen og igjen føles mer som et intervju enn det blir en morsom kveld ute på byen.

6. Hvis du ikke kan le, bare kaste inn håndkleet.

Jeg opplevde en første date med noen i en dim, opp skala bar i West Los Angeles. Når jeg kom, gled han ut av messen og vi gikk til baren for å bestille en drink. Jeg ble hyggelig overrasket over at han var høyere enn jeg hadde forventet, og egentlig bare litt bedre. Det skjer aldri! Tjue minutter i vår samtale, som dekket problemer som hvordan han lokaliserer været i Santa Monica, og hva hans kjøre kurs å jobbe med, har vi begge tekster fra andre mengder som erklærer, «Hei. Hvor er du?»

Forvirret at han snakket – til feil dame, ble John Doe veldig opprørt og knapt sa farvel da han rushed av. Jeg lekte hysterisk og verdsatt den utdaterte Fashioned han hadde kjøpt meg. Uker senere, etter at jeg informerte min nåværende kjæreste denne fortellingen, lo han sin rumpe av. Forholdet er uvanlig. Det er best å virkelig ha en sans for humor om det.